Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοσίτσκι: «Ψεύτης ο Σκάζνι»

Ο Τόμας Κοσίτσκι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον Σκάζνι μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας, υποστηρίζοντας ότι είπε ψέμματα στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής της τσεχικής ομάδας υποστήριξε πως μίλησε με τον γκολκίπερ των Αρκάδων για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις του αγώνα και πως εκείνος του είπε ότι δεν του έγινε επιθετικό φάουλ. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο Σλοβάκος γκολκίπερ μίλησε στο Goal, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, τονίζοντας ότι αισθάνθηκε να του γίνεται φάουλ, χωρίς να καταλάβει ποιο ακριβώς δόθηκε.

«Ο Ζντένεκ Σκάζνι λέει ψέματα. Δεν μίλησα ποτέ μαζί του. Είχα συνομιλία μόνο με τον Λάφατα, τον οποίο γνωρίζω και πήγα να ανταλλάξουμε φανέλες. Όταν με ρώτησε για το τι έγινε στη φάση, του είπα πως ήταν πολλά σώματα στη μικρή περιοχή και ένιωσα πολλές επαφές και δεν κατάλαβα ποια απ΄ όλες υπέδειξε ως φάουλ ο διαιτητής. Φυσικά και υπήρχαν παραβάσεις και όχι μόνο μία στη συγκεκριμένη φάση» ήταν τα λόγια του Κοσίτσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ