Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Για Ονζεντά κινείται ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ερβίν Ονζεντά.

Πρόκειται για τον 22χρονο Γάλλο εξτρέμ με θητεία στην Παρί Σεν-Ζερμέν, που έλυσε τη συνεργασία του με την Τσβόλε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το “footmercato.net” η περίπτωση του ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδες από το Βέλγιο, την Ρωσία και την Κύπρο.

Ο Γάλλος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εναλλακτικά στο δεξί ή την θέση του φορ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν-Ζερμέν (16 συμ., 2 γκολ, 3 ασίστ), έπαιξε δανεικός στην Μπαστιά (19 συμ.) και πωλήθηκε στην Τσβόλε τον περασμένο Γενάρη έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο μετά από μόλις τρεις συμμετοχές στην Eredivisie, η συνεργασία του με τον ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώθηκε άδοξα.

Ο Ονζεντά έχει παρουσίες σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-21), ενώ με την Παρί Σεν-Ζερμέν έχει και τέσσερις συμμετοχές στο UEFA Youth League. Ο παίκτης ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιανίς Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ, που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ