Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέλκας: “Η Καμπάλα έπαιζε μόνο άμυνα”

O Δημήτρης Πέλκας με δηλώσεις του στάθηκε στο παιχνίδι με την Καμπάλα, αλλά και τη δική του παρουσία στο παιχνίδι υποστηρίζοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος. 

“Θέλαμε τους τρεις πόντους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, που παίζουμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και πάλι. Το γήπεδο ήταν μικρό και ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, κρατάμε ότι δε χάσαμε και δε δεχθήκαμε γκολ και συνεχίζουμε”. 

Για το αν τελικά η Καμπάλα δεν είναι τόσο αδύναμη όσο περίμεναν όλοι: “Βασίζονται πολύ στην αμυντική λειτουργία, το γήπεδο είναι μικρό και ο αγωνιστικός χώρος κακός. Δε μπορείς να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι για αυτό το λόγο δε δέχονται εύκολα γκολ”.

Για τη δική του εμφάνιση: “Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Σήμερα δε μου βγήκαν κάποιες μεταβιβάσεις, δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. Είναι μια παρένθεση, συνεχίζουμε, δουλειά πολλή, το κεφάλι κάτω και κοιτάμε μπροστά”.

Για το πως προσαρμόζεται η ομάδα στα καινούργια δεδομένα και για τα παιχνίδια που ακολουθούν: “Όπως έχουμε πει, είναι μια νέα ομάδα και νέα φιλοσοφία. Παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής, με κάτω τη μπάλα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ που είναι διαφορετικό και πάμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολη περίοδος, πολλά ματς και δύσκολα. Το καθένα το κοιτάμε ξεχωριστά, κοιτάμε να ξεκουραζόμαστε σωστά και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ