Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσέχουν για… να έχουν στον ΠΑΟΚ

Το πάθημα του Παναθηναϊκού και ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα φαίνεται ότι έχει γίνει μάθημα… στον ΠΑΟΚ.

Απόψε στο πρώτο ματς στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ οφείλει να δείξει ότι έχει διαβάσει απόλυτα σωστά το σημερινό παιχνίδι και τους Αζέρους, προκειμένου να μπει με το δεξί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Έργκους Κάτσε που την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις, ενώ το θετικό αποτέλεσμα στη Βέροια, στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με την επαναφορά του Κλάους Αθανασιάδη στα γκολ, μπορεί να αποτελέσει μια καλή ώθηση για απόψε.

«Να τη σεβαστούμε γιατί έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι με την ταχύτητά της» ήταν τα λόγια του Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αζέροι θα αντιμετωπίσουν πλέον κάθε εντός έδρας ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με δέος και ενθουσιασμό γεμίζοντας το γήπεδο, από τη στιγμή που η Γκαμπάλα πρώτη φορά φτάνει τόσο μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας ξεκινήσει και από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γκαμπάλα (4-2-3-1): Μπεζοτόσνι – Ντασντεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βέρντιμπουμπ, Αμπάσοφ – Τζαμάλοφ, Σαντίκοφ – Γκάι, Ζένιοφ, Αντόνοφ – Ντοντό

ΠΑΟΚ (3-5-2): Όλσεν – Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας – Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Σάμπο, Κίτσιου, Πέλκας – Αθανασιάδης, Μακ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ