Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επανήλθαν οι Διαμαντίδης και Παπαγιάννης

Ελαχιστοποιήθηκαν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, καθώς τόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης όσο και ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Με συν δύο παίκτες διεξήχθη την Τετάρτη (16/09) η προπόνηση των «πρασίνων» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αφού στο πρόγραμμα επέστρεψαν και οι δύο παίκτες, που είχαν απουσιάσει την προηγούμενη ημέρα για διαφορετικό λόγο ο καθένας, ενώ σε κανονικό ρυθμό ακολούθησε την προπόνηση και ο Τζέιμς Φελντέιν, που ενσωματώθηκε καθυστερημένα λόγω της συμμετοχής του στο FIBA Americas με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Μοναδικός, από τους διαθέσιμους παίκτες, που παραμένει εκτός είναι πλέον ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Τώρα, θα επιχειρήσει να γυμναστεί το πρωί της Πέμπτης (17/09) κι εφόσον νιώσει καλά και καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη, προκειμένου την Παρασκευή (18/09) και το Σάββατο (19/09) να δώσει δύο φιλικά απέναντι στο Ρέθυμνο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.  Εκτός θα βρίσκεται, σίγουρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που ταξίδεψε στη Λιλ για το European U18 All Star Game, στο πλαίσιο του φετινού Ευρωμπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ