Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Στο +9 η Μπάγερν, βύθισε κι άλλο την Κολωνία

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με το φτωχό 1-0 την ουραγό Κολωνία, πήγε στο +9 από την δεύτερη Λειψία και ουσιαστικά «τελείωσε» το πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

H ουραγός και σχεδόν υποβιβασμένη Κολωνία έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Γιουπ Χάινκες, η οποία είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή μπάλας και… άπειρες τελικές προσπάθειες, με τον Πολωνό διεθνή επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να δίνει τελικά τη λύση στο 60ο λεπτό σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία μπαλιά του Ζερόμ Μπόατενγκ και κεφαλιά-πάσα του Τόμας Μίλερ.

Στα υπόλοιπα παχνίδια της βραδιάς είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 1-0 (11′ Λούκας Αλάριο)

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 3-2 (44′ Φράνκο ντι Σάντο, 47′ Γκουίντο Μπουργκστάλερ, πεν. 83′ Ντάνιελ Καλίγκιουρι – 64′ Φρανθίσκο Καγιούμπι, πεν. 79′ Μίχαελ Γκρέγκοριτς)

Χέρτα Βερολίνου – Αννόβερο 3-1 (18′, 45′ Σολομόν Καλού, 83′ Τζόρνταν  Τορουναρίγκα – 65′ Ίχλας Μπέμπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ