Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με τα γνωστά προβλήματα η αποστολή του ΟΦΗ

Να πετύχει την δεύτερη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, στοχεύει στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία τελείωσε, σήμερα την προετοιμασία της για το ματς, θα αγωνιστεί σε αυτό δίχως τους Οικονόμου, Μονιάκη, Περογαμβράκη που είναι τραυματίες, αλλά και τους Παναγιώτου, Φαζό, Μπολάκη, Πλευράκη και Κοντογιάννη που έμειναν εκτός.

Έτσι στην 20μελή αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το ματς με την αθηναϊκή ομάδα, συμπεριλήφθηκαν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Πουτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος,Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης.

Επισκέφτηκαν Παπαδόπουλο οι Βασιλείου, Βάβουλας

Παράλληλα το παρών στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, έδωσαν οι Άρης Βασιλείου και Στέφανος Βάβουλας.

Ο πρώην συνεργάτης του Ευγένιου Γκέραρντ και ο παλαίμαχος παίκτης των Κρητικών, παρακολουθήσαν την προπόνηση της ομάδας, ενώ πριν την έναρξη της είχαν συζήτηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παύλο Αδάμο όπου και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της ομάδας.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ο Αρης Βασιλείου δεν κρύβει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο Νίκο Παπαδόπουλο και συχνά τον επισκέπτεται σε προπονήσεις που γίνονται στο Γεντί Κουλέ.

Ενώ ο Στέφανος Βάβουλας, είχε την ευκαιρία να ξαναπατήσει το γήπεδο, στο οποίο έγραψε και αυτός ιστορία, με τον ΟΦΗ, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του ’90 (σήμα κατατεθέν το τρομερό του σουτ!).

Και οι δυο ευχήθηκαν στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο, καλή επιτυχία και να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο που έχει θέσει.»
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ