Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαψεύδει τα περί ΕΔΕ ο Βαλέριος Λεωνίδης…

Διέψευσε ο Βαλέριος Λεωνίδης τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ λόγω της παρουσίας του στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος μετά τα λεγόμενα του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρώην προπονητής της άρσης βαρών, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, θα έπρεπε να πάρει ειδική άδεια πριν μεταβεί στην Τουρκία. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ, όπως είπε ο κ. Ιακώβου. 

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Βαλέριος, ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ