Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλάχος: “Δεν δικαιολογείται η αντίδραση του Χιμένεθ, μπράβο στον κόσμο που δεν αντέδρασε”

Ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού (και μέχρι πρότινος πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας) σε ανάρτηση του στο facebook στάθηκε στην απαράδεκτη ενέργεια του Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας πως μέχρι την συγκεκριμένη χειρονομία τον εκτιμούσε δεόντως. 

Παράλληλα περιμένει από την διοίκηση της ΑΕΚ να τον τιμωρήσει αναλόγως, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε.

Διαβάστε αναλυτικά το ποστ του Βλάχου:

Μανόλο Χιμένεθ μέχρι και σήμερα ήσουν πραγματικά ψηλά στην υπόληψη μου, καθώς σε θεωρούσα άνθρωπο με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η πίεση μάλλον όμως που δέχεσαι να αντέξεις τον πρωταθλητισμό, σε οδήγησε σήμερα να χειρονομήσεις απέναντι σε κερκίδα και να δείξεις ένα άσχημο σημείο του εαυτού σου. Λες και είσαι ο Περέιρα. Καμία δικαιολογία δεν αποτελεί για κανέναν αξιοματούχο ομάδας, τι θα ακούσει από την κερκίδα. Τα αυτιά μας κλείνουμε όλοι όπου και να πάμε. 
Στην συνέντευξη τύπου απάντησες “ήρθα να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο εδώ”. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο Μανόλο. Ποιο 4-4-2 και ποια συστήματα και ποιες φάσεις;Μία συγγνώμη ήταν απαραίτητη και έτσι δείχνεις και την διαφορά σου.
Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό δεν εκφράζει πολύ κόσμο της ΑΕΚ και πολλούς ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν, καθώς έχουν περάσει από το σημείο που βρισκόμαστε εμείς τώρα.
Η πιο σωστή τιμωρία θα ήταν η τιμωρία από την ίδια σου την ομάδα. Άντε μπας και πάμε ποτέ και λίγο μπροστά σε αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ) Μπράβο για την αντίδραση της κερκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ