Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Ομίχλη, κρύο, αλλά και πάθος για το 2/2 στην Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κοζάνη για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00). Το κρύο είναι έντονο, το ίδιο και η ομίχλη, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι έτοιμο για το 2/2. Τι δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς.

Μετά το 66-60 εκτός έδρας επί της Πορτογαλίας, η Εθνική Γυναικών θα παίξει στην Κοζάνη με τη Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00) έχοντας ως στόχο το 2/2 στην προκριματική φάση του Eurobasket 2019.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, υπογράμμισε: “Η τέταρτη θέση στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό μας έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγουμε μεγαθήρια στον όμιλο. Από την άλλη ούτε εμείς είμαστε μεγαθήριο και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες καλύτερες από την Βουλγαρία και την Ελβετία που είχαμε στον όμιλο μας στο προηγούμενο Eurobasket. Βέβαια έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε και πρώτοι στον όμιλο.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στη EuroLeague και μία από αυτές μάλιστα παίζει και στο WNBA. Εμείς έχουμε μόνο την Σπανού. Όμως και οι υπόλοιπες παίκτριες είναι καλές και η Μεγάλη Βρετανία διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για εμάς, αλλά η Εθνική τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το βασικότερό μας όπλο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι“.

Οι παίκτριες και το προπονητικό τιμ άφησαν πίσω τους το κρύο και την ομίχλη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ