Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοροσίδης: “Εύχομαι να μείνει στον πάγκο της Εθνικής ο Σκίμπε”

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος υποστήριξε πως ο ίδιος θέλει να μείνει στον πάγκο ο Μίκαελ Σκίμπε και τόνισε πως έχει μεταφέρει την άποψη του και στην διοίκηση της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικά σε δήλωση του στην κάμερα του ΣΚΑΙ και σε ερώτηση για την παραμονή του Σκίμπε ή όχι πήρε ξεκάθαρη θέση λέγοντας:

“Εγώ το εύχομαι να μείνει ο προπονητής. Το έχω πει και στους παίκτες και στην διοίκηση της ομάδας ότι θα πρέπει να παραμείνει και να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ήρθε και μας ένωσε και πάλι και αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο τότε σίγουρα θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020. Είπαμε τη γνώμη μας αλλά δεν αποφασίσουμε εμείς. Εύχομαι να μείνει για το καλό της Εθνικής Ελλάδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ