Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τετ α τετ Σίλβα με Ντουρμάζ

Aπό την πρώτη στιγμή που έμαθε πως βρίσκεται εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε εκφράσει δημόσια, μέσω των σουηδικών ΜΜΕ, την έκπληξη και την απογοήτευσή του για την απόφαση του Μάρκο Σίλβα. Είχε, μάλιστα, τονίσει ότι όταν επιστρέψει από την Σουηδία θέλει να μιλήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό για να του εξηγήσει τον λόγο της απόφασής του να τον αφήσει εκτός λίστας, από την στιγμή που έδειχνε να τον υπολογίζει στο βασικό σχήμα.

Σήμερα το πρωί ο Τζίμι Ντουρμάζ έδωσε το παρών στην προπόνηση, καθώς χθες έφτασε βράδυ στην Αθήνα και δεν πρόλαβε την προπόνηση έχοντας νωρίτερα ενημερώσει τους ερυθρόλευκους και όντως είχε συνομιλία με τον Πορτογάλο τεχνικό για αυτό το θέμα.

Μια συνομιλία που έγινε σε καλό κλίμα με τον Μάρκο Σίλβα να εξηγεί στον Ντουρμάζ πως ήταν για τον ίδιο μια δύσκολη απόφαση. Όπως του τόνισε οι εξελίξεις στα μεταγραφικά την τελευταία μέρα άλλαξαν τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί και έτσι όφειλε να πάρει μια δύσκολη απόφαση αφήνοντάς τον τελικά εκτός λίστας. Ο Σουηδός άκουσε με προσοχή τα όσα του είπε ο Μάρκο Σίλβα με τον τελευταίο να περιμένει από τον Ντουρμάζ να είναι πανέτοιμος για την συνέχεια, καθώς για τα εγχώρια ματς τον υπολογίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ