Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μάντζουκιτς κόντρα στην Εθνική η Κροατία

Κανονικά στην αποστολή της εθνικής Κροατίας θα είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς για τα δύο ματς κόντρα στην Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Γιουβέντους αγωνίστηκε μόλις για 12΄ στο ματς με την Μπενεβέντο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μυϊκό πρόβλημα στο μηρό, γεγονός που καθιστούσε αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης. 

Πάντως τα νέα ήταν ευχάριστα για το «στρατόπεδο» της εθνικής Κροατίας, καθώς έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό που να του απαγορεύει τη συμμετοχή στο κρίσιμο ματς για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Παρ’ όλα αυτά, η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο 31χρονος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να αποφευχθεί επιβάρυνση του οργανισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ