Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικά τέλος ο ΚΑΟΔ, ανεβαίνει το Λαύριο!

Η προσπάθεια της Επιτροπής Σωτηρίας του ΚΑΟΔ δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι η διοίκηση της ομάδας της Δράμας ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως οριστικά πια δεν μπορεί να συμμετάσχει στην Α1 της σεζόν 2015-’16. Την θέση του παίρνει το Λαύριο.

Πριν ένα μήνα η διοίκηση του ΚΑΟΔ είχε γνωστοποιήσει πως η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν της επιτρέπει να συμμετάσχει στην Basket League της επόμενης σεζόν και ενώ αρχικά είχε αποσύρει την συμμετοχή της μετέπειτα συστάθηκε Επιτροπή Σωτηρίας προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για την παραμονή των Δραμινών στην μεγάλη κατηγορία. Παρόλο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Επιτροπή με ανακοίνωσή της εμφανίστηκε αισιόδοξη για… αίσιο τέλος, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό και σήμερα(9/9) η διοίκηση του ΚΑΟΔ ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως οριστικά πλέον, δηλώνει αδυναμία για την συμμετοχή του στην φετινή Α1.

Πλέον, μετά και από αυτή την οριστική εξέλιξη, η οποία θα επικυρωθεί στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, ο ΚΑΟΔ «αποχαιρετά» την Α1 και την θέση του παίρνει το Λαύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ