Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην προπόνηση ο Αρβανιτίδης

O νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Νίκος Αρβανιτίδης, βρέθηκε στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου σήμερα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από πλευράς παικτών το παρών έδωσαν οι: Ν΄ Λουντούλου, Κωνσταντινίδης, Μελισσάς, Φυσέκης, Παπαδόπουλος, Μαζουλουξής, Ιακωβίδης, Λιόνης, Ντούγκα, Καπνίδης, Μπαϊμάκης, Μπαξεβάνος, Ιωαννίδης και ορισμένοι από τα τμήματα υποδομής. Αντίθετα απόντες ήταν οι Σαμαράς, Καλογέρης, Σουνάς και Γεωργιάδης με τους οποίους αναμένονται εξελίξεις.

Στο θέμα του προπονητή αναμένεται άμεσα εξέλιξη. Ο Σάκης Τσιώλης είπε όχι στην πρόταση της νέας διοίκησης του Νίκου Αρβανιτίδη που καλείται να αναζητήσει άλλες επιλογές, με πρώτη αυτή του Νίκου Αναστόπουλου. Κι αυτό γιατί συγκεντρώνει εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν στην ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο, με προοπτική τριετίας, οδηγώντας την αρχικά στη Football League και στη συνέχεια στην φυσική της θέση και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Αναστόπουλος φέρεται να είχε κάποιους ενδοιασμούς λόγω της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όμως δείχνει να έχει την διάθεση με τις κατάλληλες ενέργειες να πει το ναι. Το σίγουρο είναι ότι στον Άρη θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα προπονητή, σε συνδυασμό με τις άμεσες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Aνάμεσα στα θέματα άμεσης προτεραιότητας επίσης, είναι η συμμετοχή στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου (12:00). Οι άνθρωποι του Άρη διαπίστωσαν ότι υπάρχουν οφειλές 13.000 ευρώ προς την ΕΠΟ από διάφορα πρόστιμα και ποινές κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου.

Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα ώστε να έχει ο Άρης δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση της Πέμπτης! Ήδη το θέμα είναι σε γνώση της ομάδας των επιχειρηματιών και αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ