Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης εφοριακού – Eφυγε από την πίσω πόρτα…

Μετά από πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη για την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο πατέρας αποχώρησε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ και όχι από μπροστά που ήταν οι δημοσιογράφοι.

Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

“Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη Απόστολου Λύτρα.

Ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα, ενώ τόνισε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και γι’ αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάθεση δεν ήταν πολύωρη, παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου στις 12:00 και ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις και αποχώρησε λίγο μετά τις 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ