Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δείτε τι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο «My Style Rocks»

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις με Τούρκους παραγωγούς της Acun Medya για να προσπαθήσουν να κρατήσουν στον αέρα το «My Style Rocks».

Πριν από λίγες ημέρες η Άλκηστης Μαραγκουδάκη η οποία είναι διευθύντρια προγράμματος, έδωσε πλαφόν τηλεθέασης 10% και όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά, θα κόβεται.
Το νέο ριάλιτι μόδας ξεκίνησε κάποιες αλλαγές και η πρώτη ήταν η εισαγωγή νέων παικτριών οι οποίες αποδίδουν σημειώνοντας άνοδο στην τηλεθέαση.

Από την Δευτέρα το show θα προβάλλεται πάλι στις 16:15, αφού θα ξεκινήσει η εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real ο Αντζούν αποφάσισε πως το επεισόδιο της Παρασκευής, το Gala θα διαρκεί 4 ώρες με σκοπό να το συνηθίσει το κοινό και να το παρακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ