Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέτγουεϊ: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου του στο Τοπ-16 και για να το κάνει αυτό πρέπει να επικρατήσει της Μάλαγα και να προστατέψει την έδρα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ για την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/02).

Ο Αμερικανός μίλησε για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Μάλαγα: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην κορυφή και για να το πετύχουμε θα πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Θα πρέπει να πάρουν νίκες, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες. Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ στο ριμπάουντ, κυρίως στα αμυντικά».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Έτσι είναι η δουλειά. Κάποιες φορές κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει, όπως όταν εγώ είχα πρόβλημα στη μέση. Έτσι πρέπει όλοι να δουλεύουν περισσότερο σε αυτή την περίπτωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ