Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός με Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στην EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη το βράδυ (21:00) να αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πάντως δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ, καθώς δεν είναι έτοιμος και 100% υγιής, όντας σε στάδιο ανάρρωσης από τον δεύτερο τραυματισμό του (θλάση).

Να τονιστεί πως οι Πειραιώτες θα καλύψουν την απουσία του Μπράιαν Ρόμπερτς (όπως και του Βασίλη Σπανούλη που έχει παραμείνει στην Αθήνα, λόγω του προβλήματος στο γόνατο) με λύσεις εκ των έσω. Θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο στον «άσο» τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο «2» και ο Αμερικανός σουτέρ, Χόλις Τόμπσον, κάτι που συνέβη και στο πρόσφατο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ