Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nomads spoiler: Οι 2 παίκτες που κινδυνεύουν να γυρίσουν στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού

Άσχημα τα νέα από τις Φιλιππίνες και το «Nomads», καθώς η δυσκολία των αγωνισμάτων μεταφράστηκε για ακόμα μία φορά σε σοβαρό τραυματισμό.

Και δε μιλάμε για ένα, μα για δύο σοβαρότατα ατυχήματα με πρωταγωνιστές δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. Τα ατυχήματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικράτειας, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Tvnea, η πρώτη παίκτρια που τραυματίστηκε σοβαρά είναι από την ομάδα της Φωτιάς. Και δεν είναι από τη Χριστίνα Κολέτσα. Όσο για τον δεύτερο, παρότι το ρεπορτάζ δεν αποκαλύπτει περί τίνος πρόκειται, αναφέρει πως ο κίνδυνος να βρεθεί εκτός παιχνιδιού και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι μεγάλος.

Η Χριστίνα από την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί οι δύο άτυχοι παίκτες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ