Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Το όνειρό μου με τον Παναιτωλικό”

Από τους παίκτες με ποιότητα που κάνουν τη διαφορά στον φετινό Παναιτωλικό λογίζεται ο Χόρχε Λουίς Γκουτιέρες Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός με την εξαιρετική τεχνική και το φανερό του ταλέντο μίλησε στην “Real News” για το νέο του περιβάλλον, τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και τον μεγάλο ποδοσφαιρικό του πόθο. 

“Νιώθω όμορφα με την επιλογή μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα” θα πει στην αρχή ο 28χρονος άσος. “Στο Αγρίνιο ο κόσμος δείχνει ότι αγαπά πολύ τη μπάλα και η ομάδα μου διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για δουλειά οργανωμένη και με ουσία. Ήρθαν παίκτες με φιλοδοξίες και κοινό στόχο έχουμε να οδηγήσουμε τον Παναιτωλικό όσο ψηλότερα γίνεται”. 

Στην ερώτηση για το πως ακριβώς οριοθετεί το “ψηλότερα”, απαντά ευθαρσώς “η έξοδος στην Ευρώπη είναι το μεγάλο όνειρο και μακάρι να το ζήσουμε. Θέλει δουλειά και τύχη φυσικά, μα είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος”. 

Προερχόμενος από την Ισπανία ο Ντίας βιώνει οπωσδήποτε μια νέα εμπειρία, την οποία προς στιγμήν αποτιμά θετικά, “πρόκειται για δυνατό πρωτάθλημα, με όλες τις ομάδες κάθε Κυριακή να τα δίνουν όλα, είτε βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, είτε όχι” τονίζει. “Κι αυτό είναι πιστεύω που του δίνει χρώμα ξεχωριστό και ενδιαφέρον μεγαλύτερο”. 

Ίνδαλμα του ο σπουδαίος Λιονέλ Μέσι και προσωπική του επιδίωξη “εκτός του να πετύχω κάθε καλό με τον Παναιτωλικό, να καταφέρω μια ημέρα να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Η συμμετοχή στην Εθνική αποτελεί στόχο και τιμή για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός” καταλήγει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ