Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ατλέτικο βάζει στον Ντιέγκο Κόστα τη μεγαλύτερη ρήτρα στην ιστορία της

Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τρίτη (26/9) την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος επιστρέφει στους “κολτσονέρος” ύστερα από τρία χρόνια στην Τσέλσι, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με τη “Marca” η ρήτρα αποδέσμευσης που τέθηκε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στον Βραζιλιάνο (αλλά διεθνή Ισπανό) επιθετικό είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της κι ανέρχεται στα 200.000.000 ευρώ.

Η Ατλέτικο προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να διαφυλάξει την παρουσία του Ντιέγκο Κόστα, έστω κι αν όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Νεϊμάρ οι ρήτρες είναι (σχετικά) εύθραυστες.

Οι “ροχιμπλάνκος” της Μαδρίτης έχουν αναθεωρήσει εσχάτως την πολιτική τους στις ρήτρες, καθώς η πρόσφατη επέκταση συμβολαίων των Κόκε και Σαούλ συνοδεύτηκε κι από τοποθέτηση ρήτρας ύψους 150.000.000 ευρώ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ