Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Αλεξέι Σβεντ για Παναθηναϊκό

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων είναι προ των πυλών και ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς του στο «Γκομέλσκι Καπ». 

Η συμμετοχή των πράσινων στο συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί πλέον… θεσμό για το τριφύλλι. Πλην της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ και της διοργανώτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συμμετέχουν η σημερινή αντίπαλος των πράσινων Χίμκι και η Νταρουσάφακα. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Μόσχα με 14 παίκτες, με μοναδικό απόντα τον Λεκαβίτσιους, ο οποίος ωστόσο, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις στις αρχές του επόμενου μήνα. 

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην παίζουν σημαντικό ρόλο στην παρούσα φάση, όμως ο Πασκουάλ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, απέναντι στην Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Η ρωσική ομάδα έχει ως μεγάλο αστέρι τον Αλεξέι Σβεντ -ο οποίος διέπρεψε στο Ευρωμπάσκετ- ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά με τους Τάιλερ Χάνεικατ που απέκτησε από την Εφές και τον Τζέιμς Άντερσον που πήρε από την Νταρουσάφακα. 

Η αναμέτρηση του Παναθηναικού με την Χίμκι θα διεξαχθεί στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 4. Στις 20.00 θα παίξουν στο άλλο ζευγάρι η ΤΣΣΚΑ με την Νταρουσάφακα. Οι δύο νικητές των σημερινών ζευγαριών θα αναμετρηθούν αύριο στον μεγάλο τελικό και οι ηττημένοι θα κοντραριστούν στον μικρό τελικό του «Γκομέλσκι Καπ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ