Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Όσο πιο ψηλά γίνεται”

Μπορεί πέρυσι να σώθηκε εξαιτίας της γενικευμένης… σήψης στον Ηρακλή, ωστόσο φέτος ο Λεβαδειακός δείχνει αποφασισμένος για διαφορετική ρότα. Και με τις δυνατές μεταγραφές (σ.σ. βλέπε Μπραντάο), αλλά και με το θετικό τους ξεκίνημα, μένοντας αήττητοι στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, οι Βοιωτοί θα επιχειρήσουν αυτή τη φορά να εντυπωσιάσουν θετικά το πανελλήνιο. 

“Στόχος μας η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται” δηλώνει στην “R” ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός από τις Κομόρες που ήδη διακρίνεται για το εκρηκτικό και ώριμο παιχνίδι του. 

“Η ομάδα μου ενισχύθηκε και παρ’ ότι πολλοί ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν τα αποτελέσματα που φέραμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, εμείς γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σαφώς και είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε καλά”. 

Στην Ελλάδα ο Γιουσούφ είχε πρωτοέρθει το 2014 για λογαριασμό του Εργοτέλη, με τον οποίο σε 30 αγώνες σημείωσε έξι γκολ. Πέρασε και από τη Βέροια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Χάβρης, της Κρετέιγ, της Βαν και της Αμιάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ