Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το Διαιτητικό της ΕΠΟ διέταξε μπαράζ, αλλά ίσως ανέβουν και η Δόξα και η ΑΕ Καραϊσκάκης

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή της Δόξας Δράμας, αλλάζοντας δύο προηγούμενες αποφάσεις του, και να διατάξει τον ορισμό του αγώνα μπαράζ Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης για άνοδο στη Football League για την πλήρωση της κενής θέσης που άφησε η αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα.

Η απόφαση 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκεπτικό θα αναφέρεται ότι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ δεν ερμήνευσε ορθά το σκεπτικό της απόφασης που αφορούσε στην προσφυγή του Πανελευσινιακού και κακώς ακύρωσε το μπαράζ.

Υπάρχει, πάντως, σοβαρή πιθανότητα να μην χρειαστεί αγώνας μπαράζ και ν’ ανέβουν τόσο η Δόξα, όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης. Και αυτό θα συμβεί αν ο Ηρακλής δεν κατορθώσει να συμπληρώσει ρόστερ για να κατέβει στη Football League.

Αλλωστε, ο ερασιτέχνης Ηρακλής έχει ήδη κάνει κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να πάρει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να κατέβει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Κι αυτό διότι οι άνθρωποί του δηλώνουν ότι με τα χρέη που υπάρχουν στην υπάρχουσα ΠΑΕ, που προέρχεται από συγχώνευση με τους Πόντιους Κατερίνης, δεν υπάρχει μέλλον, και οι όποιες κινήσεις γίνονται είναι να για εξυπηρετηθούν κάποια σχέδια του Σπύρου Παπαθανασάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ