Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βέλη» Μουρίνιο, με στόχο τους ρατσιστές!

Ντροπιασμένος αισθάνθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με αφορμή το ρατσιστικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τους οπαδούς της Τσέλσι στο Παρίσι.

Ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε πως οι εν λόγω οπαδοί δεν αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη της Τσέλσι, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την καταπολέμηση ενός φαινομένου, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον ποδοσφαιρικό χώρο.

«Τα συναισθήματά μου είναι αυτά που έχει ο καθένας στην ομάδα. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Θέλουμε να το πολεμήσουμε. Νιώθουμε ντροπιασμένοι και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε αυτόν τον κύριο. Νιώθουμε ντροπιασμένοι, αλλά ίσως να μην έπρεπε γιατί δεν έχουμε σχέση με αυτά τα άτομα», υποστήριξε αρχικά ο «special one».

«Εγώ είμαι συνδεδεμένος με την Τσέλσι και μόνο καλά πράγματα εκπροσωπεί αυτός ο σύλλογος. Άφησα την Τσέλσι το 2007 και δεν μπορούσα να περιμένω για την επιστροφή. Οπότε, ναι ένιωσα ντροπή όταν έμαθα τι συνέβη και είμαι υπερήφανος σαν προπονητής της Τσέλσι, γνωρίζοντας ότι αυτά τα άτομα δεν αντιπροσωπεύουν την Τσέλσι.

Έχω στα αποδυτήρια, 12-14 παίκτες που έχουν αφρικανική καταγωγή», κατέληξε ο Πορτογάλος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ