Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βράζουν» με την διαιτησία στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα 2-0 στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο στην Ουκρανία στους «32» του Europa League, με τα τέρματα των Κανκάβα (50’) και Ροτάν (55’).

Ωστόσο, διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του Αυστριακού διαιτητή Ρόμπερτ Σέργκενχοφεν στα τελευταία… δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, καθώς δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Εγκίντιο και στην συνέχεια δεν μέτρησε το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος άσος βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της Ντνίπρο έπειτα από γύρισμα του Κώστα Φορτούνη, αλλά υπέδειξε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως, ο «άρχοντας» του παιχνιδιού καταλόγισε επιθετικό φάουλ για… πέσιμο του Φεντόρτσουκ.

Μάλιστα, όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα στην ίδια σεζόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν… επιθετική διαιτησία, μετά και την εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Μάλμε στην Σουηδία, όπου ο ρέφερι Καράσεφ, όταν στο 56ο λεπτό του ματς δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη στην περιοχή των Σουηδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ