Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Με υπογραφή Λέβα η Μπάγερν

Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε δύο γκολ σε τρία λεπτά για τη Μπάγερν, νικώντας «μόνος του» τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα.

Όλη τη δουλειά για την ομάδα του Αντσελότι, που ζορίστηκε αρκετά στη Βρέμη, έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ από θέση οφσάιντ στο 72’ με κοντινό πλασέ και τρία λεπτά αργότερα με νέο τέρμα σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του (75’), διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ. 

Παρά την εξαιρετική της εικόνα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν τα έκανε μαντάρα απέναντι στην Χοφενχαϊμ, δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και η μαχητική ομάδα του Νάγκελσμαν έφυγε με τον βαθμό, 2-2, από την «BAY Arena». 

Μεγάλο «διπλό» για την Βόλφσμπουργκ που χάρη σε τέρμα του Ντίνταβι από το 22ο λεπτό «πέρασε» (0-1) από την Φρανκφούρτη και την έδρα της Άιντραχτ. 

Πρώτη νίκη στη Bundesliga για την Στουτγκάρδη που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Μάιντς. Σώθηκε στο τέλος η Άουγκσμπουργκ, που κατάφερε να σώσει τον βαθμό στην έδρα της (2-2) απέναντι στην Γκλάντμπαχ με τέρμα του Σέρχιο Κόρδοβα, ο οποίος είχε απασχολήσει την ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού. 

Η επόμενη αγωνιστική (2η) 

Παρασκευή, 25/8 

Κολωνία-Αμβούργο 1-3 
(90+7′ Σόρενσεν – 28′ Χαν, 34′ Γουντ, 90+10′ Χόλτμπι) 

Σάββατο, 26/8 (16:30) 

Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 0-2 
(72′,75′ Λεβαντόφσκι) 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 0-1 
(22′ Nτίνταβι) 

Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 2-2 

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-2 

Στουτγκάρδη-Μάιντς 1-0 

Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου (19:30) 

Κυριακή, 27/8 

Λειψία-Φράιμπουργκ (16:30) 
Ανόβερο-Σάλκε (19:00) 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ