Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να καθαρίσει την πρόκριση

Μπορεί στην Ελλάδα το θέμα που μονοπωλεί να είναι το πότε θα γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το αγωνιστικό τμήμα των πρωταθλητών οι οποίοι βρίσκονται στην Ουκρανία για τον αγώνα με την Ντνίπρο (20.00) και θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε μία εβδομάδα (26/2)

Η ομάδα του Περέιρα έκανε την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας -«Ολιμπίνσκι»- κάτω από πολικές θερμοκρασίες (-4) και είναι πανέτοιμη για την κόντρα με την Ντνίπρο.

Η αποστολή των Πειραιωτών για το ματς: 

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Όσον αφορά τους Ουκρανούς, μετά από περίπου δύο μήνες θα δώσουν επίσημο αγώνα και θα στηριχτούν κυρίως στον Κονοπλιάνκα, τον οποίο βεβαίως θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Στο γήπεδο δεν αναμένονται πάνω από 10000 φίλοι του ποδοσφαίρου, μια και η Ντνίπρο θα αγωνιστεί μακριά από τη φυσική της έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ