Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έρχεται στην Ελλάδα με καλή ψυχολογία η Έστερσουντ

Η Έστερσουντ απέδειξε ξανά πως πρόκειται για μία σκληροτράχηλη ομάδα, που δεν παραδίνεται ποτέ, παίρνοντας, στο 93′, έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Χάμαρμπι, 2-2

Πιο συγκεκριμένα παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, με τα γκολ των Πίντο (29′) και το πέναλτι -στο οποίο υπέπεσε ο Παπαγιανόπουλος- του Χαμάντ (79′), η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League ισοφάρισε ισάριθμες, αρχικά με τον Γκόντος, στο 33′ και στα… χασομέρια της αναμέτρησης, με την εύστοχη εκτέλεση από τα 11 βήματα του Νούρι. 

Να τονιστεί πως ο τεχνικός των Σουηδών, Πότερ κράτησε εκτός τέσσερις, βασικούς ποδοσφαιριστές του και έκανε την πρώτη αλλαγή του στο 76′, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το μυαλό του είναι, ήδη, στην Τούμπα και στο ματς της Πέμπτης. 

Με τον βαθμό που πήρε, η Έστερσουντ διατηρείται σε τροχιά Europa, έπειτα από 18 αγωνιστικές στο σουηδικό πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ