Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμαλία Κωστοπούλου: Διακοπές με τον μπαμπά της, Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο!

Μετά από σύντομες διακοπές στην Πάτμο με τη μητέρα της, η Αμαλία Κωστοπούλου άλλαξε νησί, μοτίβο και παρτενέρ στις εξορμήσεις της.

Συγκεκριμένα, από τα σοκάκια και τα μοναστήρια του «νησιού της Αποκάλυψης» ταξίδεψε στις κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου και τη σκυτάλη από την Τζένη Μπαλατσινού πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πατέρας και κόρη είναι πια αυτοκόλλητοι στις εμφανίσεις τους και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τους πέτυχε στη Φτελιά, αγαπημένη παραλία του παρουσιαστή, και συγκεκριμένα στο beach bar-restaurant Alemagou.

Τα βλέμματα όλων μαγνήτισε η Αμαλία, η οποία διαθέτει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, όπως φαίνεται θα ακολουθήσει άξια τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της.

Δείτε το κορμί της κούκλας Αμαλίας χωρίς ρετούς…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ