Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ελένη Τσολάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές διακοπές της!

Η Ελένη Τσολάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τον συντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Η παρουσιάστρια, η οποία χαλαρώνει ενόψει της νέας τηλεοπτική σεζόν, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σήμερα το πρωί, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie, στη οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα, αποδεικνύοντας ότι είναι ακομπλεξάριστη και πως διαθέτει φυσική ομορφιά.

“Γι αυτα του τα χρωματα αγαπω το καλοκαιρι… η μάλλον ΚΑΙ γι αυτά του τα χρώματα!!! Καλοκαιράκιιιιιιιιιι!!! #relax #slam #happy #smile #enjoy #newday #newbeginnings #love”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της έπεσαν… βροχή.

Τσολάκη άβαφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ