Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο

Αυξάνονται οι πιθανότητες της αναβολής του επαναληπτικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ρεβάνς του κυπέλλου έχουν οριστεί από την ΕΠΟ στις 3, 4 και 5 Μαρτίου, με το ματς της Ένωσης με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνει για την τελευταία ημέρα, καθώς στις 2 Μαρτίου ο Ολυμπιακός παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός -Μπαρτσελόνα το βράδυ της 5ης Μαρτίου στο ΟΑΚΑ καθιστά απαγορευτικό το να γίνει νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, το ματς της ΑΕΚ με τους «ερυθρόλευκους».

Η ΕΠΟ καλείται να ορίσει πλέον το ντέρμπι για την Τετάρτη 4/3, όμως, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Δευτέρας 2/3 δεν της το επιτρέπει.

Έτσι, η ΕΠΟ επικοινώνησε με την Σούπερ Λίγκα και ζήτησε να αλλάξει η μέρα του παιχνιδιού της 26ης αγωνιστικής και οι «ερυθρόλευκοι» να υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 1η Μαρτίου και όχι την επόμενη μέρα.

Για να γίνει αυτό, ωστόσο, πρέπει η Σούπερ Λίγκα να πάρει το «ok» από τις δύο ομάδες και τη Nova, αλλά και από όσες άλλες ομάδες επηρεαστούν από την πιθανή αλλαγή προγράμματος.

Η Λίγκα θα εξετάσει το θέμα και θα απαντήσει άμεσα, ίσως και αύριο στην ΕΠΟ που ελπίζει σε θετική απάντηση. Αν όμως, δεν γίνει η αλλαγή, τότε ο επαναληπτικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός θα αναβληθεί και είναι άγνωστο πότε θα βρεθεί νέα διαθέσιμη ημερομηνία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ