Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δίνει Ριστόβσκι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Ριέκα

Χωρίς τον Στέφαν Ριστόβσκι θα παραταχθεί η Ριέκα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Champions League, καθώς ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Thn  μεταγραφή του 25χρονου  δεξιού μπακ στην πορτογαλική ομάδα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Κροατίας η Ριέκα ζήτησε από την πορτογαλική ομάδα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ριστόβσκι μετά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όμως οι άνθρωποι  της Σπόρτινγκ ήταν αρνητικοί  και πλέον περιμένουν τον παίκτη στη Λισαβόνα.

Ο διεθνής μπακ φέτος έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με την Ριέκα, με την οποία συνολικά έχει πραγματοποιήσει 86 συμμετοχές, στις οποίες μέτρησε 16 ασίστ και 2 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ