Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ουρές για τζάμπα βενζίνη τα ξημερώματα…

Πάρτι έκαναν οι τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου. Έσπευσαν οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεάν βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ των οχημάτων που περνούσαν με δωρεάν βενζίνη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να «κλέψουν» βενζίνη. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να τηλεφωνήσει στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους ενημερώσει, αλλά όποιος ήταν «τυχερός» γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.

Οσο για το αν πρατήριο αυτό είχε κάμερες και έχουν καταγραφεί όλες οι πινακίδες των οχημάτων που γέμισαν free; Μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πολλά, καθώς οι τζαμπατζήδες έχουν και τη νόμιμη απόδειξη ότι έχουν πληρώσει.

Ποιος να τους κατηγορήσει, επομένως, και γιατί;

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ