Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στήριξη σε Αναστασιάδη και παίκτες…

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και είχαν συνάντηση με το τεχνικό τιμ, ενώ στη συνέχεια μίλησαν στους παίκτες.

Στη συζήτηση που έγινε με τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του το πόρισμα ήταν ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια με στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ. Από την πλευρά των δύο στελεχών της διοίκησης τονίστηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του  Αναστασιάδη και των συνεργατων του, καθώς και η πίστη ότι μπορεί η ομάδα να γυρίσει την κατάσταση.

Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας πήγαν και στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών. Τους τόνισαν την πλήρη εμπιστοσύνη στις ποδοσφαιρικές ικανότητέ τους, αλλά και στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους. Τους ζήτησαν να αφήσουν την κακή περίοδο πίσω και να θυμηθούν εκείνη που “ήσασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα”.

Τέλος, τονίστηκε ότι είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ, ενώ έγινε και συζήτηση για όσα συνέβησαν σε αεροδρόμιο και Τούμπα, που όπως είπαν δεν βοηθάνε την ομάδα να βρει την ηρεμία της, 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ