Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δέσποινα Βανδή: Δείτε τη να μαζεύει ντομάτες από τον μπαχτσέ της

Η Δέσποινα Βανδή διανύει ένα αρκετά πολυάσχολο καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με την Έλενα Παπαρίζου. 

Παρόλα αυτά, οι δύο τραγουδίστριες φροντίζουν να συνδυάζουν και τις διακοπές τους μαζί, απολαμβάνοντας τα όμορφα μέρη της Ελλάδας. 
Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην Κρήτη, όπου ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τα επαγγελματικά για να απολαύσουν τις καταγάλανες παραλίες του νησιού, παρέα με φίλους. 

Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στα social media. 

Αυτή την φορά την είδαμε να μαζεύει ντομάτες στον μπαχτσέ της, μέσα από ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

H Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης των λαχανικών και της υγιεινής διατροφής και αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε από το καλλίγραμμο κορμί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ