Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλωσε το κάστρο της Ερμιονίδας η Παναχαϊκή

Σπουδαίο διπλό πήρε η Παναχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Ερμιονίδας. Έτσι, το φετινό αήττητο της έδρας των γηπεδούχων πέρασε στο παρελθόν, σε ένα ματς, πάντως, όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν επιεικώς μέτριο.

Στο 7′ το σουτ του Ζλατκόφσκι απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Πονηρό και αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή που μπορεί να καταγραφεί στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη, ωστόσο, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ανέβασαν στροφές και στο 53′ ο Πονηρός έδειξε τα αντανακλαστικά του στην εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, διώχνοντας δύσκολα σε κόρνερ.

Από την πλευρά της, η Ερμιονίδα απείλησε στο 59′ σε φάση διαρκείας, με τον Γεωργακόπουλο να παραχωρεί κόρνερ ύστερα από σουτ του Βλαχόπουλου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας των «κοκκινόμαυρων» εξουδετέρωσε και το τακουνάκι του Παβίσεβιτς.

Από εκεί και πέρα, το ματς ανήκε στην Παναχαϊκή, που άνοιξε το σκορ στο 68′ με σουτ του Μπουντόπουλου και με τον Πονηρό να μην μπορεί να αντιδράσει, καθώς αιφνιδιάστηκε από την τροχιά που πήρε η μπάλα.

Στο 76′ ήταν η σειρά του Κυβελίδη να χριστεί σκόρερ, με τον 29χρονο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα με σουτ και να πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα του σε ισάριθμους αγώνες ύστερα από την επιστροφή του στην ομάδα της Πάτρας.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Παπανικολάου (46′ Κιοσές), Όμο, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος (76′ Δωματάς), Σβόγιτς (55′ Παβίσεβιτς), Γεωργίου, Τσακόν, Κουτσοσπύρος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Στεργίδης, Κοντοχρήστος, Μπουντόπουλος (79′ Φουρλάνος), Ζλατκόφσκι (64′ Κορέτα), Γκαντιάγκα, Κυβελίδης (90’+1 Xoύσα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ