Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκη ελπίδας στα Ψαχνά η Επισκοπή

Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο της Επισκοπής ο Γιάσμικο Βέλιτς. Η ομάδα του Ρεθύμνου πήρε μεγάλη νίκη στα Ψαχνά επί του Ηρακλή με 1-3 και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο Νικόλτσης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Άνοιξε το σκορ στο 40’ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 75’ και ενώ είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Ράντι στο 65’. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Βιγιαφάνε.

Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Βέλιτς έφτασε τους 11 βαθμούς και προκάλεσε μεγάλους τριγμούς στους Ευβοιώτες, που έμειναν στους 16 βαθμούς και φυσικά κινδυνεύουν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (36’ λ.τ. Τσιμόντζι), Σικαλιάς, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου (71’ Τσούπρος), Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε (46’ Ράντι), Ίβκοβιτς, Νικολίτσης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμικο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης (83’ Πετράκος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτόρος (82’ Πάλλας), Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης (52’ Αργυρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ