Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθάρισε νωρίς με Εθνικό Σερρών η Λαμία

Στη δεύτερη θέση του Βόρειου Ομίλου παραμένει η Λαμία μετά και τη 17η αγωνιστική, αφού επικράτησε άνετα του Εθνικού Σερρών με 2-0.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα 22 λεπτά και εν συνεχεία διαχειρίστηκαν χωρίς πρόβλημα το καθαρό προβάδισμά τους, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους σε τρίτο σερί ματς.

Στο 7′, λοιπόν, ήταν ο Νεόφυτος εκείνος που άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασάροντας εύστοχα τον Κραβαρίτη.

Στο 22′ η Λαμία έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Φατιόν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιενκά και με σουτ έμελε να διαμορφώσει από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, η ορμή της ομάδας της Φθιώτιδας περιορίστηκε. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν μέτριο, με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, όπως ήταν αυτή του 50ού λεπτού με την άστοχη κεφαλιά του Ρεπετσά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιενκά.

Ο Εθνικός Σερρών, που παραμένει προτελευταίος με 11 βαθμούς, είχε μια αξιοσημείωτη ευκαιρία, όταν στο 70′ το πλασέ του Μαρίνου έφυγε άουτ, αλλά πέραν τούτου ουδέν κι έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια τη Λαμία.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Κόμνος, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν, Γιενκά (76′ Πέρεθ), Γκούρμα, Νεόφυτος (66′ Nικλητσιώτης), Α. Καμαρά (80′ Τζ. Καμαρά).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κορνελάτος, Χατζηδημητρίου, Μαρίνου (82′ Κρεββατάς), Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης (68′ Δούμτσιος), Παναγιωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ