Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στανόγεβιτς: “Ο Ρέι έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην άμυνα”

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδειξε να είναι μάλλον ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την βαριά ήττα από τον Άγιαξ με 4-2. Ο Σέρβος μάλιστα στάθηκε στο ντεμπούτο του Ροντρίγκο Ρέι το οποίο χαρακτήρισε ως θετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Για το παιχνίδι: “Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις και στο σκορ και γενικότερα. Είναι λογικό αυτό, είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είδαμε μία πιο καθαρή εικόνα της ομάδας, την οποία θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και πέρα”.

Για την εμφάνιση του Ρέι και τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ: “Σχετικά με τον Ρέι, είμαι ευχαριστημένος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι, απέκρουσε κι ένα πέναλτι κι έδωσε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Συνολικά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το ίδιο και ο Άγιαξ. Μπήκαν εύκολα γκολ και από τις δύο ομάδες, αλλά πρέπει να πω ότι είναι καλό που έγιναν τώρα αυτά, γιατί μπορούμε να δούμε τι λείπει από την ομάδα και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα”.

Για το τι του μένει συνολικά από το παιχνίδι: “Στο τέλος σκεπτόμενος όλο το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος, ωστόσο πιο σίγουρα συμπεράσματα θα έχω αύριο. Απόψε θα κάτσω να δω όλο το παιχνίδι και να αναλύσω όλες τις φάσεις”.

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ