Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναλυτικός οδηγός του All Star Game 2015!

Η ώρα για το απόλυτο θέαμα έφτασε.

Από… νωρίς το Σάββατο μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας θα διεξαχθεί το All Star Game 2015 του ΝΒΑ, με το ελληνικό στοιχείο να είναι πιο έντονο από ποτέ.

Το κλασσικό Δύση – Ανατολή, τραβάει ως είθισται τα βλέμματα, με τις πεντάδες να είναι οι εξής:

Η πεντάδα της Δύσης: Στεφ Κάρι (Golden State Warriors), ΝτεΜάρκους Κάζινς (Sacramento Kings), Κλέι Τόμπσον (Golden State Warriors), Τζέιμς Χάρντεν (Houston Rockets), Μαρκ Γκασόλ (Memphis Grizzlies) και προπονητής ο Στιβ Κερ (Golden State Warriors). 

H πεντάδα της Ανατολής: Κάιλ Λάουρι (Toronto Raptors), Τζον Γουόλ (Washington Wizards), Καρμέλο Άντονι (New York Knicks), Λεμπρόν Τζέιμς (Cleveland Cavaliers), Πάου Γκασόλ (Chicago Bulls) και προπονητής ο Μάικ Μπάντενχολζερ (Atlanta Hawks). 

Αναπληρωματικοί της Δύσης: Κέβιν Ντουράντ (Oklahoma City Thunder), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Oklahoma City Thunder), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Portland Trail Blazers), Ντέμιαν Λίλαρντ (Portland Blazers), Ντιρκ Νοβίτσκι (Dallas Mavericks), Κρις Πολ (Los Angeles Clippers), Τιμ Ντάνκαν (San Antonio Spurs). 

Αναπληρωματικοί της Ανατολής: Αλ Χόρφορντ (Atlanta Hawks), Τζίμι Μπάτλερ (Chicago Bulls), Τζεφ Τιγκ (Atlanta Hawks), Πολ Μίλσαπ (Atlanta Hawks), Κάιρι Ίρβινγκ (Cleveland Cavaliers), Κρις Μπος (Miami Heat), Κάιλ Κόρβερ (Atlanta Hawks).

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όλοι αναμένουμε τί θα παρουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,  κόντρα στους Βίκτορ Ολαντίπο των Magic, Ζακ ΛαΒίν των Timberwolves και Μέισον Πλάμλι των Nets. 

Φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και διαγωνισμός τριπόντων.

Τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που θα παλέψουν για τον τίτλο του κορυφαίου σουτέρ είναι:

Ο Στεφ Κάρι κι ο Κλέι Τόμπσον των Warriors, o Κάιρι Ίρβινγκ των Cavaliers, o Τζέιμς Χάρντεν των Rockets, o Κάιλ Κόρβερ των Hawks, o Γουέσλεϊ Μάθιους των Blazers, o Τζέι Τζέι Ρέντικ των Clippers κι ο Μάρκο Μπελινέλι των Spurs, ο οποίος θα προσπαθήσει να κρατήσει στην κατοχή του, το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Η αυλαία ανοίγει με τον αγώνα των Rising Stars και τη συμμετοχή των δικών μας, Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου.

Τέλος, στο Τaco Bell Skills Challenge, όπου πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με παρτενέρ του τον Ντεμάρ ΝτεΡοζάν έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό, θα δούμε τον Τρέι Μπερκ των Jazz, τον Κάιλ Λάουρι των Raptors, τον Τζεφ Τιγκ των Hawks, τον Τζον Γουόλ των Wizards, τον Αϊζέια Τόμας των Suns, τον Μπράντον Νάιτ των Bucks και τον Τζίμι Μπάτλερ των Bulls. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ