Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Χαμένη υπόθεση ο Ντίντακ για Εσπανιόλ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, οι άνθρωποι της Εσπανιόλ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν άλλο, την υπόθεση του Ντίντακ, αφού βλέπουν πως δεν μένει ελεύθερος. 

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα του Esports COPE, η πλευρά του αριστερού οπισθοφύλακα της ΑΕΚ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να λύσει ευνοϊκά το θέμα γι’ αυτήν, θα αποστείλει έγγραφο στην ΕΠΟ, προκειμένου να διαπιστώσει αν το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με την «Ένωση» είναι τόσο δεσμευτικό. 

Πάντως όπως τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η Εσπανιόλ πλέον είναι έτοιμη να στραφεί σε άλλες λύσεις, αφού δεν βλέπει να βρίσκεται άκρη με τον Ντίντακ και την ΑΕΚ να μην συγκινείται ούτε από την μικρή προσφορά που έχει καταθέσει.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ