Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η οικογένεια Μπεργκ μιλάει ελληνικά!

Η Ελλάδα αρέσει τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του. Όλοι τους δείχνουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη του προς την χώρα μας. Η οικογένεια Μπεργκ μιλάει ελληνικά…

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ζοζεφίν έγραψε στο προσωπικό της blog πως οι δυο τους και η τρίχρονη κόρη τους παρακολουθούσαν… παιδικά σε ελληνικό κανάλι, όταν ο Μάρκους Μπεργκ είπε κάτι στη γλώσσα μας και η Τζολί όχι μόνο του απάντησε, αλλά συνέχισε να μιλάει στα ελληνικά!

Και βάσει των όσων αποκάλυψε η σὐζυγος του Σουηδού μια χαρά τα γνωρίζει η μικρή.

“Η Τζολί μιλάει εξαιρετικά ελληνικά! Ξέραμε πως μπορεί να πει λίγες λέξεις, αλλά χθες βράδυ όταν παρακολουθούσαμε ένα ελληνικό κανάλι με παιδικά, ο Μάρκους είπε μια φράση στα ελληνικά και αυτή όχι μόνο του απάντησε, αλλά συνέχισε να μιλάει στην ίδια γλώσσα για λίγο ακόμα! Είχαμε… μείνει και καθόμασταν να την ακούμε. Ο Μάρκους γνωρίζει κάποια ελληνικά, οπότε καταλάβαινε πως αυτά που έλεγε η Τζολί ήταν σωστά. Είναι τρελό, είναι κάτι παραπάνω από 3 ετών και ήδη μιλάει 3 γλώσσες. Τώρα πια θα πρέπει να με διδάξει», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζοζεφίν, γεμάτη χαρά και περηφάνια για τα κατορθώματα της κόρης της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ