Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή του Μπεργκ ο τεχνικός της εθνικής Σουηδίας

Ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον σχολίασε την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Αΐν, τονίζοντας πως ήταν ενήμερος σχετικά με την απόφαση του ποδοσφαιριστή του.

Παρόλα αυτά ο 54χρονος τεχνικός δεν έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, μιας και θεωρεί πως υπάρχει τεράστια διαφορά στο επίπεδο δυναμικότητας ανάμεσα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε αυτό που θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Σουηδός φορ.

Συγκεκριμένα ο Άντερσον είπε: 

Η κρίση μου δεν έχει να κάνει με το επίπεδο του πρωταθλήματος που επέλεξε να αγωνιστεί ο Μάρκους. Δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός, ωστόσο μπορώ να πω ότι εντοπίζεται μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη δυναμικότητα των ομάδων που απαρτίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία αγωνίζονται Σουηδοί ποδοσφαιριστές.

Δεν με ανησυχεί η επιλογή του Μάρκους, σέβομαι την απόφασή του. Είχα έρθει σε επαφή με τον ίδιο, είχαμε μιλήσει μεν αλλά δεν του έδωσα συμβουλές σχετικά με τον ποιο επαγγελματικό δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. Θα προχωρήσει, θέλει να παίζει στην Εθνική ομάδα και έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, θεωρώ πως έχει μπροστά του αρκετές σεζόν σε υψηλό επίπεδο”.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ