Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα χρέη σε πρώτο πλάνο

Το ζήτημα των χρεών που ταλανίζει επί σειρά ετών τον ΠΑΟΚ έχει τεθεί από την διοίκηση Σαββίδη σε προτεραιότητα από τον πρώτο καιρό ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ. 

Ο ομογενής μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» λοιπόν με τους στενούς του συνεργάτες άνοιξε από την πρώτη ημέρα δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα που αποτελεί «θηλιά» στο λαιμό της εταιρείας.

Έτσι, είναι απολύτως φυσιολογικό με την αλλαγή της κυβέρνησης να έχει εστιαστεί η προσοχή των Θεσσαλονικέων σε ό,τι αφορα τον οικονομικό τομέα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις εξαγγελίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, αναμένεται επανεξεταστεί το θέμα με τους οφειλέτες ποσών άνω του 1 εκατ. ευρώ. 

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο ΠΑΟΚ, που παρακολουθεί στενά τα όλα λέγονται από τη νέα κυβέρνηση.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επανεξέταση όλων των περιπτώσεων και δυνατότητα διακανονισμού, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των Θεσσαλονικέων χωρίς να σημαίνει ότι περιμένουν άμεσα αποτελέσματα, δεδομένου και του… βεβαρημένου παρελθόντος και τις επαφές με την εκάστοτε κυβέρνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ