Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θλάση ο Παπαδόπουλος, πρόβλημα και με Αθανασιάδη

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, αλλά του άφησε δύο νέα αγωνιστικά προβλήματα.
 
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και η πρώτη διάγνωση δείχνει πως έχει υποστεί θλάση! Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε θεραπεία και αύριο το απόγευμα θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την προσεχή Κυριακή.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα με τους βασικούς να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στην τακτική.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς με ασκήσεις εκρηκτικότητας και ταχυδύναμης ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα επανένταξης από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς. Θεραπεία έκανε ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό προσαγωγό.

Αύριο Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (10:00 και 17:00 σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα αντίστοιχα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ