Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βάζει 5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Η πρόσκληση για γενική συνέλευση στις 30 Ιουνίου με βασικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αρκετή για να δημιουργήσει σενάρια περί νέου επενδυτή στο «τριφύλλι».

Πάντως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή και η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται για να καλυφθούν οι ζημιές από την τελευταία χρήση και έτσι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ρευστότητα και για να μην υπάρξει πρόβλημα με τους οικονομικούς ελέγχους της UEFA. 

Έτσι όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει και πάλι εξ ολοκλήρου μόνος του την ΑΜΚ καταβάλλοντας το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, μιας και δεν φαίνεται για την ώρα να προκύπτει κάποιος επενδυτής ή έστω «συμπαίκτης» για την ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ