Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η μισή Εθνική από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού !

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με τη Βοσνία βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές  από τα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Επίσης είναι και άλλοι δύο παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στα τμήματα υποδομών!

Συγκεκριμένα οι πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται  από τα σπλάχνα του συλλόγου είναι οι Παναγιώτης Ρέτσος, Μπάμπης Λυκογιάννης, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Διαμαντάκος!

Όλοι τους έχουν παίξει για χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού  και στη συνέχεια έκαναν καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι άλλοι δύο οι οποίοι έχουν συμμετοχές με τα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα αυτό των Νέων, είναι οι Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Γιαννιώτης.

Με τον πρώτο φυσικά να κάνει καριέρα και στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων» και τώρα στην Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ