Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καμμένος: “Σύγκρουση μέχρι τέλους, δεν θα πέσουμε στα τέσσερα”

Όλα έγιναν λίγο αφού είχε τελειώσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Οι δημοσιογράφοι έτρεξαν να μιλήσουν με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ευχαριστήσει δημόσια ο πρωθυπουργός.

Το πηγαδάκι δεν άργησε να στηθεί. «Θα συγκρουστούμε μέχρι τέλους. Οι θέσεις μας είναι γνωστές, δεν κάνουμε πίσω», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όταν ρωτήθηκε αν αντέχει η χώρα ταμειακά, απάντησε: «Oσο αντέξουμε. Αντέχουμε».

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το τι σημαίνει «σύγκρουση μέχρι τέλους». «Ακόμη κι αν πάμε στη δραχμή;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και εκείνη δόθηκε η απάντηση που τους έκανε να… κοκκινίσουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε πως η νέα κυβέρνηση δεν θα πέσει στα… τέσσερα.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ειλικρινή και με σαφήνεια. Αλλάζουν όλα, είπε, και τόνισε ότι αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ